Du behöver:
2 1/2 dl grovhackade valnötter
1 dl chiafrön
1/2 dl linfrön
3/4 dl solrosfrön
3/4 dl riven kokos
2 dl pumpfrön
2 1/2dl dadlar, urkärnade
150g mörk choklad 70%
1 msk kokosolja
2 msk riven kokos
Gör såhär:
Blanda alla torra ingredienser, ta undan 3 dl av blandningen. Mixa dadlarna för sig och sen tillsammans med resten.Vänd för hand sedan ner dem torra ingredienserna som las åt sidan. Platta ut massan i en avlång form, med bakplåtspapper i botten, ställ i kylen minst en timme.
Smält chokladen tillsammans med kokosoljan och häll den över kakan och bred ut den jämt. Låt stelna lite innan du strör på kokosen. Låt stelna helt innan den skärs upp i bitar.
Blanda alla torra ingredienser, ta undan 3 dl av blandningen. Mixa dadlarna för sig och sen tillsammans med resten.Vänd för hand sedan ner dem torra ingredienserna som las åt sidan. Platta ut massan i en avlång form, med bakplåtspapper i botten, ställ i kylen minst en timme.
Smält chokladen tillsammans med kokosoljan och häll den över kakan och bred ut den jämt. Låt stelna lite innan du strör på kokosen. Låt stelna helt innan den skärs upp i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar