Alternativ 1:
Du behöver:
1 helt ägg
1 dl mandelmjöl
1 krm salt
25 gram smör
1 helt ägg
1 dl mandelmjöl
1 krm salt
25 gram smör
Gör såhär:
Smält smöret. Vispa upp ägget med en gaffel och blanda ner mandelmjöl och salt. Tillsätt till sist det
smälta smöret och blanda till en jämn smet. Häll upp smeten i två mindre skålar och grädda på full
effekt i 1,5-2 minuter. Låt svalna och toppa med valfritt pålägg.
Smält smöret. Vispa upp ägget med en gaffel och blanda ner mandelmjöl och salt. Tillsätt till sist det
smälta smöret och blanda till en jämn smet. Häll upp smeten i två mindre skålar och grädda på full
effekt i 1,5-2 minuter. Låt svalna och toppa med valfritt pålägg.
Du behöver
1 ägg
1 tsk fiberhusk
1 msk smör
1 msk vatten
4 msk mandelmjöl
4 msk sesamfrön (skalade)
2 msk solroskärnor/pumpafrön eller en blandning av dessa
Knappt 1 tsk bakpulver
En nypa salt
Blanda samman alla ingredienser, lägg lite bakplåtspapper på en tallrik och forma till två bröd eller ett stort som du kan göra ett kors i (så du enklare kan dela det sedan) Jag rekommenderar att baka ett bröd i taget om du gör två. Jag körde in mina i micron på 600 w i 1.50 minuter. Då blev det perfekt! Har du lägre/högre effekt får du prova dig fram, vilket du bör göra även om du har samma effekt.
Dessa ska jag testa ��
SvaraRadera