onsdag 9 mars 2016

Kycklingpaj med fetaost & cocktailtomater

Du behöver:

Pajdeg:

100g smör
1,5dl kokosmjöl
1 dl mandelmjöl

Fyllning:
400g kycklingfile
125g cocktailtomater
75g fetaost
0,25 purjolök
1,5dl mjölk
2 ägg
2dl riven ost
salt och peppar

Gör såhär
1. Sätt ugnen på 200grader. Knåda ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform. Nagga den med gaffel och förgrädda den i 10min.
2. Dela kycklingen i småbitar, bryn den och krydda med salt och peppar. 
3. Skiva purjolök, skär fetaosten i tärningar och dela cocktailtomaterna på två.
4. Vispa ihop ägg och mjölk, krydda med salt och peppar.
5. Lägg kycklingen, purjolöken, fetaosten och tomaterna i pajskalet och lägg över den rivna osten. Häll på äggstanningen och ställ in i ugnen i 20min. Serveras med en god sallad.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar